Thermes de Spa kiest voor Automatiseringsoplossing van Koole Controls

Thermes de Spa kiest voor Automatiseringsoplossing van Koole Controls

Thermes de Spa kiest voor Spa automatiseringsoplossing van Koole Controls

Koole Controls is trots op de realisatie van een nieuw project in een van de mooiste gebieden van de Belgische Ardennen, bij één van de bekendste thermaal baden, Thermes de Spa in Spa.

Verkoopautomaten, toegangscontrole, lockersystemen en afrekenautomaten zorgen in combinatie met de specialistische software Xplan voor een totale automatisering van de bedrijfsvoering. Efficiënt voor de organisatie en optimaal gemak voor de gasten.

Thermes de Spa, gelegen op de top van een heuvel die boven de stad uitsteekt, verscholen in een groene en authentieke omgeving van de Hoge Venen, die op hun beurt de ijzerhoudende bronnen van Spa van water voorzien.

Een totaalconcept waarbij de traditie van de thermale verzorgingen van Spa gepaard gaan met de notie van plezier, zachtheid, rust, begeleiding…: baden van 33°C met mineraalwater afkomstig van de natuurlijke bron Clémentine, de waterspelen in de binnen- en buitenzwembaden van 800 m², aquagym sessies, onderwater relaxatie sessies met Tibetaanse Schalen.

Thermes de Spa

12,5 jarig jubileum voor Ronald

12,5 jarig jubileum voor Ronald

Deze week mochten wij Ronald van harte feliciteren met zijn 12,5 jarige jubileum bij Koole Controls. Ronald, enorm bedankt voor je inzet en loyaliteit! Dit wordt enorm gewaardeerd en op naar de volgende 12,5 jaar!

Ronald, bedankt en gefeliciteerd!

Nieuwe vacature; werkvoorbereider

Nieuwe vacature; werkvoorbereider

Per direct zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider. Wegens groei van ons bedrijf. Ben jij die planner die ons team komt versterken? Neem dan direct contact op.

Vacatures; kom werken bij Koole Controls!

Vacatures; kom werken bij Koole Controls!

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar de juiste mensen. Momenteel hebben wij, per direct, de volgende uitdagende vacatures vrij:

Let op! De sollicitatie periode is beëindigd voor de vacature Management support. 

Digitale toegangscontrole voor wellness resort ‘Waer Waters’

Digitale toegangscontrole voor wellness resort ‘Waer Waters’

Het prachtige wellness resort ‘Waer Waters’ gelegen in Groot Bijgaarden, in de Belgische provincie Vlaams Brabant, is sinds dit jaar verrijkt met een digitale toegangscontrole van Koole Controls. Dag gasten krijgen bij binnenkomst een ‘slim polsbandje’ waarmee zij digitaal kunnen consumeren op ‘6000m² verwennerij’. Na afloop worden de consumpties, zowel van de horeca als faciliteiten als de zonnebank, lockers, direct verrekend aan de kassa. Zo kunnen de gasten écht ontspannen.

Vaste gasten kunnen middels hun ‘Waer Waters’ persoonlijke RFID polsband direct naar binnen, de zogeheten ‘automatische check in’ en hoeven niet te wachten in een rij. Tevens kunnen zij geld op hun ‘Waer Waters / Membership Card’ storten waardoor zij het tegoed voor het wellness resort opbouwen en ter plaatse, direct, gebruik kunnen maken van de aanwezige faciliteiten.

Koole Controls heeft zowel de soft- en hardware voor dit unieke integrale toegangs- en betaalsysteem op maat ontwikkeld en gerealiseerd. De slimme toegangsmiddelen, polsbandjes en pasjes, zijn netjes voorzien van het logo van het wellness resort.
De voordelen van het systeem van Koole Controls voor Waer Waters is:

– gastvrijheid ten top door het laagdrempelig aanbieden van de faciliteiten
– versnelde toegang voor vaste gasten, geen wachtrijen meer
– beloning naar loyale gasten d.m.v. de ‘Waer Waters / Membership Card’

Digitale toegangscontrole

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van toegangs- en betaalsystemen? Neem vrijblijvend contact op.
Zie hier de website van Waer Waters.

 

Slimme sloten voor strandhuisjes Kijkduin

Slimme sloten voor strandhuisjes Kijkduin

Bij Roompotpark Kijkduin heeft Koole Controls nieuwe strandhuisjes voorzien van RFID/Pincode sloten, of te wel ‘de Slimme Sloten’. De gasten krijgen een pincode voor het slot thuisgestuurd en kunnen bij aankomst met de pincode direct de woning in. De draadloze sloten melden de aankomst van de gast aan het reserveringssysteem die de gast automatisch incheckt.

Slimme sloten strandhuisjes

Slimme sloten strandhuisjes

Cashless RFID betaaloplossing voor Wellness Hezemeer

Cashless RFID betaaloplossing voor Wellness Hezemeer

Wellness Hezemeer is verkozen tot mooiste wellness van België. Koole Controls verzorgde hier de nieuwe lockersloten, aansturing andullatie-matrassen en de integratie van de RFID polsbandjes met het boekings/reserveringssysteem van de Wellness.
De kledinglocker kan eenvoudig met behulp van het persoonlijke RFID polsbandje worden afgesloten.
Activering van een andullatie-matras met behulp van de persoonlijke RFID polsband wordt direct op de rekening van de gast bijgeboekt. Dit draagt bij aan de cashless ervaring voor de gasten.

hezemeer

 

 

 

 

 

 

We zijn trots op onze bijdrage aan dit mooie centrum.

Voor meer informatie kijk op: www.hezemeer.be of neem direct contact op voor de mogelijkheden omtrent een ‘Cashless RFID betaaloplossing’.

Geïntegreerd betaalsysteem voor bloemenhandel

Geïntegreerd betaalsysteem voor bloemenhandel

Ook rozenkweker Keijsers Rozen uit Veldhoven heeft gekozen voor een automaat waar de klanten zelfstandig, dag en nacht, een bos rozen uit de automaat kunnen halen. Door het geïntegreerde betaalsysteem voor het bloemenbedrijf, kunnen zij altijd verse rozen leveren en verkopen.

De verschillende prijscategorieën zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is.

Koole Controls zorgde ook hier weer voor de geïntegreerde betaaloplossing, middels het product ‘Retail Pinnen‘. B.A.T Machinebouw B.V. uit Oosterhout heeft het ontwerp, realisatie en plaatsing van de complete automaat verzorgd.
We wensen de mensen uit de omgeving van Veldhoven een bloeiende tijd toe.

Neem contact op voor meer informatie over Retail Pinnen.
Voor meer informatie over B.A.T. Machinebouw B.V Klikt u hier.
Meer informatie over het Rozenkwekerij Keijsers kunt u hier vinden.

U bepaalt wie wanneer toegang heeft

U bepaalt wie wanneer toegang heeft

Met onze slimme pincode/RFIDsloten

Toegang tot de bedrijfsgegevens

Toegang tot de bedrijfsgegevens

U bepaald wie waar toegang heeft met onze slimme sloten

Uw gasten een zorgeloos verblijf

Uw gasten een zorgeloos verblijf

en u een zorgeloos sleutelbeheer

voor uw gasten

Toegang tot de vakantiewoning goed geregeld

Gebruiksgemak voor u en uw gasten

Uw eigendommen veilig opgeborgen

Uw eigendommen veilig opgeborgen

Met onze slimme sloten loopt niet zomaar iedereen de kleedkamer binnen

Digitale slot: voorgoed van uw sleutelproblematiek af!

Digitale slot: voorgoed van uw sleutelproblematiek af!

Digitale slot: voorgoed van uw sleutelproblematiek af! 

Het digitale slot helpt uw organisatie voorgoed van uw sleutelproblematiek af. Zowel voor zorg,- horeca,- recreatie & wellness, sportverenigingen, instellingen & bedrijven, bieden de slimme sloten van Koole Controls dé oplossing.

De slimme sloten van Koole Controls bestaan uit een deel hardware; ‘het slot’ en het toegangsmiddel (pasje, sleutelhanger, armband of pincode), en een deel software; ‘de toegang’. 

Toegangsmiddelen Slimme Sloten

Toegangsmiddelen Slimme SlotenToegangsmiddelen Slimme Sloten Slimme Sloten

Uw organisatie blijft beter beveiligd doordat medewerkers en of vrijwilligers, één pasje, armband, pincode of sleutelhanger (wat u prefereert) bezitten die toegang biedt. De toegangsmiddelen kunnen gepersonaliseerd worden; zo kunt u van afstand mensen autorisatie verlenen of juist toegang ontnemen. Tevens kunt u de toegangsmiddelen op maat laten maken in uw huisstijl en met uw logo.

U kunt kiezen uit diverse modellen deursloten en wandkaartlezers. De toegangsmiddelen bestaan uit een pasje, armband, pincode of sleutelhanger. De KC219 is het nieuwste systeem van Koole Controls en werkt op basis van een pincodeslot. Gasten ontvangen een unieke pin waarmee zij de deur kunnen openen. De besturing achter de middelen wordt op maat, en naar wens, geconfigureerd. 

De oplossing kan tevens draadloos uitgevoerd worden; zo wordt uw organisatie nog efficiënter. 

Uiteraard hebben wij de de producten op voorraad en bent u van harte welkom in onze locatie in Goes voor een demonstratie. Neem contact op voor vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Badhotel Domburg opent Spa

Badhotel Domburg opent Spa

Wij leverden de geïntegreerde toegangscontrole en cashless betaaloplossing voor Spa Hotel Domburg. Bij check in krijgt u een geautoriseerde polsband. Krijg vervolgens eenvoudig toegang tot de bevoegde ruimtes. Berg uw spullen veilig op en sluit de locker met uw polsband.

Wat kunt u verwachten bij SPA Domburg ?

“SPA Domburg is Zeeuws en kleinschalig met persoonlijke aandacht. Het biedt een exclusief aanbod van diverse sauna’s, ontspanningsruimtes en een waterplein. Het Zeeuwse karakter toont zich in de gebruikte materialen zoals een douchewand van mosselen, oester voetenbaden en ligbedden van stro in de ‘boerenschuur’.
Ook kunt u een heuse Noordzeestorm ondergaan in de belevenisdouche.”

Kijk ook eens op: www.spadomburg.nl

Koole Controls leverde de geïntegreerde betaaloplossing voor de eerste bloemenautomatiek in Amsterdam

Koole Controls leverde de geïntegreerde betaaloplossing voor de eerste bloemenautomatiek in Amsterdam

Koole Controls leverde de geïntegreerde betaaloplossing voor de eerste bloemenautomatiek in Amsterdam
De betaalterminal is via de slimme integratie module volledig geïntegreerd in de machine van de bloemenautomaat. Door simpelweg op de knop bij uw keuze te drukken weet de betaalterminal welk bedrag er mag worden afgerekend. Eenmaal betaald kan de klant het gewenste boeket uit de automaat pakken.

Onderstaand een eerder verschenen persbericht van 24Flower.
Nooit meer een excuus om ergens zonder bloemetje aan te komen, omdat de winkel ´net dicht´ was. Wie in de buurt van de Amsterdamse NDSMwerf woont of werkt kan vanaf vrijdag namelijk 24 uur per dag verse bloemen uit de muur halen. De bloemenautomatiek en bijbehorende winkel is een concept van 24Flower, van oorsprong tulpenkweker.

Bloemetje trekken

Na verschillende succesvolle popup stores te hebben gehad in onder meer de Amsterdamse Berenstraat, Rozengracht en Haarlemmerstraat, besloten de eigenaren van 24Flower dat het tijd was om de NDSMwerf (tegenover de pont) in Amsterdam Noord te verrijken met een bloemenwinkel- en automatiek.

Drie gradaties van versheid

De bloemen (tulpen, rozen, narcissenbollen, blauwe druiven, azalea’s en gemengde bloemstukken) die uit eigen kas komen of rechtstreeks van andere kwekers zijn voorzien van een versheid kleurcode sticker.

Groen “First Class Fresh” (€ 10) en betekent gegarandeerd 10 dagen bloemenplezier.
Blauw “The Original Fresh” (€ 7) betekent nog 7 dagen van genieten.
Oranje betekent “Too Fresh Too Trash” (€ 4) en garandeert nog 4 dagen plezier van het boeket.

Het kleurcode systeem moet ervoor zorgen dat 99.5% van de bloemen kunnen worden verkocht, terwijl er doorgaans door bloemisten veel bloemen worden weggegooid. Wie een bloemetje uit de automaat trekt krijgt het boeket mee in een papieren draagverpakking. Zo kan het ruikertje mee aan fietsstuur en doet het tegelijkertijd dienst als cadeauverpakking.

Goed doel

24Flower schenkt van elke verkochte bos bloemen uit de bloemenmuur 0,24 eurocent
aan Villa Joep, het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker. Tijdens de openingsdag
wordt de gehele opbrengst aan het fonds geschonken.

Kijk ook een ons: www.24flower.nl

Toegangscontrole oplossing voor SGS Vlissingen

Toegangscontrole oplossing voor SGS Vlissingen

Koole Controls heeft verschillende deuren van het kantoorgebouw van SGS in Vlissingen voorzien van slimme sloten. Hierdoor kan men via de gebruiksvriendelijke beheer omgeving eenvoudig bepalen wie wanneer toegang heeft tot het gebouw.

Slimme pincode sloten voor strandwoningen Roompot

Slimme pincode sloten voor strandwoningen Roompot

Bij Roompot Beach Resort in Kamperland heeft Koole Controls nieuwe strandwoningen voorzien van RFID/Pincode sloten. De gasten krijgen een pincode voor het slot thuisgestuurd en kunnen bij aankomst met de pincode direct de woning in. De draadloze sloten melden de aankomst van de gast aan het reserveringssysteem die de gast automatisch incheckt.

Download onze nieuwe slimmesloten brochure

Download onze nieuwe slimmesloten brochure

Vanaf vandaag staat onze nieuwe brochure voor de toegangscontrole oplossingen online. Kijk voor meer informatie over onze slimme sloten op www.slimmesloten.nl. of klik op onderstaande download knop om de brochure direct te downloaden.

Download onze brochure

www.retailpinnen.nl levert slimme betaaloplossing voor bitcoin ATM automaat

www.retailpinnen.nl levert slimme betaaloplossing voor bitcoin ATM automaat

Vanwege de eenvoudige integratie mogelijkheid heeft ook Weborganiser voor de oplossingen van Koole Controls gekozen. Voor meer informatie ga naar: weborganiser.com/bitcoins

bitcoin-atm2

U wilt uw klanten elektronisch laten betalen aan uw onbemande automaat voor bijvoorbeeld tickets, parkeren, frisdrank- en snoepautomaten of muntuitgifte-automaten? Of heeft u een bemande situatie waarbij er met een kassasysteem wordt gewerkt? Maar is de aansturing van de PIN automaat vanuit uw (kassa) applicatie te ingewikkeld of de certificering te duur? Wij hebben een slimme oplossing waarmee u uw (kassa) applicatie eenvoudig met PIN apparatuur kunt koppelen.

Lees verder Onbemande pinoplossing voor fysieke webshop van Shoeby

Onbemande pinoplossing voor fysieke webshop van Shoeby

Koole Controls leverde de techniek van een onbemande pinoplossing voor een fysieke Webshop van Shoeby. De onbemande en onbevoorrade winkel bevindt zich aan de Emmasingel in Eindhoven. De etalage van de vestiging is omgebouwd tot online winkelomgeving met als middelpunt een interactief aanraakscherm dat toegang geeft tot de webshop van Shoeby.

shoeby

In eenvoudige stappen kunnen klanten artikelen bestellen en dankzij de KC80PIN direct afrekenen via de pinterminal. De bestelde producten worden binnen enkele werkdagen thuis of in een Shoeby-vestiging naar keuze afgeleverd.

U wilt uw klanten elektronisch laten betalen aan uw onbemande automaat voor bijvoorbeeld tickets, parkeren, frisdrank- en snoepautomaten of muntuitgifte-automaten? Of heeft u een bemande situatie waarbij er met een kassasysteem wordt gewerkt? Maar is de aansturing van de PIN automaat vanuit uw (kassa) applicatie te ingewikkeld of de certificering te duur? Wij hebben een slimme oplossing waarmee u uw (kassa) applicatie eenvoudig met PIN apparatuur kunt koppelen.

Lees verder Slimme sloten van Koole Controls

Slimme sloten van Koole Controls

Veel verenigingen hebben problemen met sleutelbeheer. Wie heeft er nu allemaal een sleutel, wie kan waar en wanneer naar binnen; Wat als iemand een sleutel verliest; Hoe om te gaan met het afsluiten van kleedkamers etc.
Of het nu gaat om Voetbal, Tennis, Hockey, Scouting of een andere sportvereniging, overal hebben we te maken met een relatief beperkt aantal deuren waar veel verschillende mensen, op verschillende momenten, naar binnen moeten kunnen. Koole Controls heeft slimme sloten die het sleutelprobleem eenvoudig oplossen.
Kijk voor meer informatie over de slimme sloten op
www.slimmesloten.nl.

Nieuwe website online!

Nieuwe website online!

Vanaf vandaag is de website van Koole Controls vernieuwd. Door de verbeterde structuur, zoek functionaliteit, RSS feeds en tags is het een stuk eenvoudiger om oplossingen, producten en informatie te filteren en te vinden. Met de overzichtelijke layout en nieuwe indeling hopen we u nog beter van dienst te kunnen zijn.

 

Eenvoudig sleutelbeheer voor HDH

Eenvoudig sleutelbeheer voor HDH

Koole Controls leverde voor de nieuwe Amsterdamse campus van de Hotelschool Den Haag elektronische deursloten. Met deze deursloten kan eenvoudig toegang beheerd worden. Studenten, docenten en werknemers krijgen een slimme pas die als sleutel dient.  Een gebruiksvriendelijk software pakket voor het beheer van toegangsrechten communiceert draadloos met alle sloten in het complex. Op deze manier is geen ingewikkeld sleutelplan nodig en kunnen toegangsrechten eenvoudig worden aangepast. Ook wanneer iemand een “sleutel” is verloren kan deze eenvoudig worden geblokkeerd en gelijk een nieuwe worden aangemaakt.

Gebruiksvriendelijke hardware voor Thermae 2OOO

Gebruiksvriendelijke hardware voor Thermae 2OOO

Thermae 2OOO in Valkenburg maakt gebruik van de hardware van Koole Controls voor onder andere toegangscontrole en betalen. Basis van de gebruiksvriendelijke oplossing is een slim polsbandje. De video hieronder toont hoe de klant eenvoudig gebruik kan maken van onze oplossingen.

Nieuwe gebruiksvriendelijke opwaardeerautomaat

Nieuwe gebruiksvriendelijke opwaardeerautomaat

Koole Controls heeft een opwaardeerautomaat ontwikkeld voor het opwaarderen en inslikken van slimme RFID kaarten.
Een gast kan met behulp van de gebruiksvriendelijke opwaardeer automaat nieuw saldo op zijn kaart plaatsen. Het tegoed op de kaart kan door de gast worden gebruikt in bijvoorbeeld de horeca en bij betaalde voorzieningen zoals douches en wasmachines op de camping, parkeergelegenheid of zwembadbezoek.

Totaaloplossing voor Thermae 2OOO

Totaaloplossing voor Thermae 2OOO

Thermae 2OOO is een van de weinige erkende kuuroorden in Nederland en onderdeel van Apollo Hotels & Resorts. Alles draait bij Thermae 2OOO om de bron. Het heilzame water is afkomstig uit drie eeuwenoude, thermale bronnen die speciaal voor Thermae 2OOO zijn aangeboord. Koole Controls en DIMMbizz leverde hier een unieke totaaloplossing welke de gehele organisatie automatiseerde.

Basis van deze oplossing ligt bij het Spa softwarepakket xPlan, ontwikkeld door DIMMbizz. Deze is geïntegreerd met het (Mifare) Polsbandsysteem van Koole Controls en biedt hiermee bezoekers van een Spa ongekende voordelen en verbeterde service.

Meer bewegingsvrijheid door aanpassing woning

Meer bewegingsvrijheid door aanpassing woning

GOES- Een gerenommeerde zorginstelling in Zeeland wilde een rolstoelgebonden cliënt meer bewegingsvrijheid geven in zijn eigen woonomgeving. Door de beperking van de cliënt is deze niet in staat om zelfstandig, middels een knop, een deur te openen. De cliënt was altijd afhankelijk van anderen voor het openen van deuren.

Afgelopen week is door Koole Controls in een woning een slaapkamerdeur voorzien van een aangepaste installatie. Wanneer de cliënt met zijn rolstoel in de buurt van de slaapkamer komt gaat de deur automatisch open. Hierbij is hij niet meer afhankelijk van de hulp van een medewerker. Hij kan zich nu vrij bewegen tussen zijn slaapkamer en de gezamenlijke woonruimte.

De installatie werkt naar grote tevredenheid van de cliënt en medewerkers van het woonhuis.

Slimme sloten voor nieuwe zorgappartementen

Slimme sloten voor nieuwe zorgappartementen

24-06-2010 NISSE- Nabij Nisse is een oude boerderij volledig verbouwd en heringericht met in totaal 11 zorgappartementen. Een grote zorginstelling uit Zeeland ondersteund hiermee het gedachtegoed dat cliënten zoveel mogelijk in een natuurlijke woonomgeving thuis horen.

Koole Controls verzorgde hier de toegangscontrole. Via draadloos communicerende deursloten kan vanuit een centraal systeem alles worden beheerd. De geboden oplossing integreert volledig binnen de uitgebreide zorgoplossingen van Koole Controls. DeZorgpas staat hierbij centraal.

Nieuw type Combipad uitgeleverd

Nieuw type Combipad uitgeleverd

GOES -De Combipad is een veel voorkomend product bij Koole Controls. Deze wordt hoofdzakelijk gebruikt binnen de Self Storage branche. Een combipad kan een Self Storage huurder ieder moment toegang geven tot zijn/haar opgeslagen spullen. Door middel van een pincode, digitale sleutel of een combinatie van beide.

In Rusland begint nu de vraag naar Self Storage. Koole Controls kreeg de vraag of het mogelijk was Cyrillische (Russisch) teksten te tonen, zodat de Russische huurder de aanwijzingen op het display kan lezen.

Het nieuw ontwikkelde display maakt het mogelijk om zowel de Germaanse als de Cyrillische karakters in het display te tonen. Dit geeft de flexibiliteit aan binnen de organisatie van Koole Controls.

Innovatief tijdregistratiesysteem

Innovatief tijdregistratiesysteem

GOES – Het registreren van werktijden is een tijdrovende klus. Bij dagbestedingslocaties moet men bijhouden wie op welk dagdeel heeft gewerkt. De centrale administratie moest dit vervolgens handmatig verwerken. Dit is erg tijdrovend en bied een grote kans op fouten.
De door Koole Controls ontwikkelde tijdregistratielezer neemt dit werk uit handen. Op een dagbestedinglocatie wordt de lezer rechtstreeks met het internet verbonden. Zodra iemand een ZorgPas aanbiedt wordt dit automatisch in een centrale database op de hoofdvestiging van de zorgorganisatie vastgelegd.
In de nacht wordt deze data verwerkt en worden de gewerkte dagdelen in het cliëntadministratiesysteem toegevoegd. Hier komen geen menselijke handelingen meer aan te pas.

 

voor_wie

Voor wie?

Veel bedrijven, instellingen en verenigingen hebben problemen met sleutelbeheer. Wie heeft er nu allemaal een sleutel, wie kan waar en wanneer naar binnen; Wat als iemand een sleutel verliest; Hoe om te gaan met het afsluiten van diverse ruimtes? Slimme Sloten is o.a. toepasbaar in de volgende sectoren:

informatie

Hoe werkt het?

Diverse deuren worden eenvoudig voorzien van slimme sloten. De gebruikers krijgen allemaal één elektronische sleutel. Met de bijbehorende gebruiksvriendelijke software worden de juiste toegangsrechten aan de juiste personen gekoppeld. Uiteraard kunnen er dan ook tijden aan deuren of gebruikers worden gehangen om toegang te beperken.

Zo werkt het

producten

Onze slimme sloten

Herkent u deze problematiek en denkt u dat de oplossing van Slimmesloten.nl ook iets voor uw organisatie kan betekenen? Kijk dan verder naar onze breed toepasbare slimme sloten.
U kunt natuurlijk ook vrijblijvend een afspraak maken. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor u te bespreken.

Naar onze slimme sloten

De Voordelen

    • Gebruiksvriendelijk sleutelbeheer;
    • Individuele autorisatie;
    • Slechts één digitale sleutel per persoon voor alle deuren;
    • Flexibele instellingen afhankelijk van gebruik mogelijk:

• Deuren blijven open tijdens specifiek ingegeven tijden;
• Deuren sluiten weer automatischspecifiek ingegeven tijden;
• Deuren automatisch afsluitbaar;

  • Speciale ‘sleutel’ voor (eenmalige of terugkerende) bezoekers mogelijk;
  • Eenvoudige installatie.

Startpakket

startpakket

Lees verder

Referenties

Verschillende verenigingen, instellingen en bedrijven maken gebruik van onze slimme sloten. Bekijk hier een lijst met referenties.

Lees verder

Beheersoftware

De LockManager is de beheersoftware waarmee u eenvoudig toegangsrechten beheerd. U kunt eenvoudig rechten wijzigen, toegangstijden beheren of het gedrag van de sloten aanpassen.

Lees verder

Contact

Denkt u dat de oplossing van Slimmesloten.nl ook iets voor uw organisatie kan betekenen of heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Contact gegevens