Een geïntegreerd systeem is prettig voor onze gasten

 

Camping Westhove in Aagtekerke zocht een toegang-, betaal- en reserveringssysteem voor zijn nieuwe, luxe badhuis. Koole Controls ontwikkelde een geïntegreerd kaartsysteem dat de gasten op eenvoudige wijze van alle wellness voorzieningen laat genieten.

Jacco Leijdekkers wil het verblijf van zijn gasten zo aangenaam mogelijk laten verlopen. De mensen zijn met vakantie en zij willen graag genieten. Camping Westhove loopt dan ook voorop als het gaat om innovatieve ontwikkelingen die een verblijf veraangenamen. Een lange termijn visie is onontbeerlijk.

,,Koole Controls heeft bij ons maatwerk geleverd voor de integratie van verschillende elektronische systemen. Onder ons binnenzwembad hebben wij in de winter van 2007-2008 een uitgebreid, luxe badhuis aan laten leggen. Onze gasten kunnen hier in een aangename ambiance douchen en in bad, de zonnebank en de sauna gebruiken en een fitnessprogramma afwerken. Wij wilden echter voorkomen dat de mensen telkens ergens een euro in zouden moeten stoppen.

Wij zochten daarom voor ons badhuis naar een geïntegreerd kaartsysteem voor de toegang, tijdreservering en betaling. Koole Controls heeft dat allemaal zonder problemen ontwikkeld en uitgevoerd. Het systeem is uitermate vriendelijk voor onze gasten die er, net als over ons badhuis, erg enthousiast over zijn.

• innovatieve, werkbare maatoplossing
• eenvoudig aan te passen of uit te breiden
• toegang, reservering en betaling met één kaart
• zonder muntgeld toegang tot de wellness
• eenvoudige tijdreservering

De gasten hoeven niet te betalen voor de douche. Met de intelligente kaart krijgen zij toegang tot een ruime douchecel en kunnen zij het warme water voor zes minuten activeren. Er zijn ook familiedouches zodat een van de ouders met jonge kinderen kan douchen.

Door een tegoed op de kaart te plaatsen, kunnen onze gasten zonder contant geld genieten van een bad, de zonnebank (liggend en staand), de sauna, vibrosaun en fitness. Met de kaart kunnen zij eveneens tijd reserveren voor de sauna, vibrosaun, en zonnebank. De informatie op de kaart wordt door het elektronische deurslot herkend en de gasten krijgen op het juiste tijdstip toegang tot deze voorzieningen.

We hebben natuurlijk ook andere leveranciers voor dit project laten meedingen. Maar Koole Controls kwam met de meest innovatieve maatwerkoplossing, gevolgd door de beste offerte. Jeroen Koole en zijn mensen denken mee in het traject en dragen gevraagd en ongevraagd creatieve, werkbare oplossingen aan. Zij kijken daarbij over de grenzen van hun eigen werkgebied heen. De techniek van Koole Controls is, voor zover ik dat kan beoordelen, innovatief. Er wordt niet beknepen op materialen, deze zijn degelijk en doen hun werk.

Wat voor ons ook meespeelt, is dat Koole Controls een kleine onderneming is waar de lijnen heel kort zijn. Het bedrijf zit in de regio, wat toch ook prettig is. Bovendien werkt Koole Controls, net zoals wij, toekomstgericht. Zij ontwikkelen hun software voor de langere termijn waarbij uitbreidingen of aanpassingen relatief eenvoudig uit te voeren zijn. Die opzet past ons goed. Wij hebben immers altijd plannen en wensen voor de toekomst.’’

Jacco Leijdekkers

Mede-eigenaar Camping Westhove, Aagtekerke

8,5 hectare met 276 toerplaatsen; 24 jaarplaatsen; 40 seizoensplaatsen 11 camperplaatsen en 24 chalets.

www.ardoer.com/westhove