Zo wordt het in uw resort nóg relaxter

Verbeter de service aan uw gasten. Verlaag de werkdruk voor uw personeel. Verhoog het rendement van uw bedrijf. Dat kan met xPlan, de complete en gebruiksvriendelijke software voor wellness resorts. In combinatie met robuuste en onderhoudsarme hardware biedt xPlan een unieke en veelzijdige totaaloplossing.

 

Maak de ervaring compleet

Een bezoek aan uw resort is een unieke ervaring. U maakt die ervaring compleet als u xPlan uitbreidt met optionele MIFARE technologie. Uw gast krijgt toegang tot het complex, kan een locker gebruiken, de zonnebank en andere apparaten activeren, bestellen in het restaurant en nog veel meer. Dat betekent optimaal gemak voor uw gasten en een hogere omzet voor u.

 

Een slim polsbandje

Dit eenvoudige polsbandje is enorm slim en veelzijdig. Het geeft uw gasten toegang tot de faciliteiten die ze willen gebruiken. Het geeft uw medewerkers de gegevens om efficiënt te plannen, accuraat te administreren en klantgerichte service te bieden. En het geeft ú inzichtelijke en waardevolle informatie om uw bedrijf optimaal te laten renderen. Zo wordt een verblijf in uw resort nóg relaxter. Voor iedereen! 

Meer service, minder werkdruk

Daggasten krijgen bij het inchecken een polsbandje. Tijdens het verblijf registreert het bandje welke ruimtes en apparaten de gast gebruikt. Ook consumpties worden geregistreerd.Aan het einde van het verblijf wordt het bandje bij de receptie gescand.

De kosten kunnen nu direct worden afgerekend of verrekend op een arrangement. Het bandje wordt in een return unit gedeponeerd, waarna de klant het complex kan verlaten.

Vaste leden van uw resort krijgen hun eigen polsbandje. Daarmee hebben ze direct toegang tot het complex en hoeven niet in de rij te staan bij de receptie. Dat betekent méér service naar de klant en minder werkdruk voor het personeel. Als de klant het complex verlaat ontvangt hij het polsbandje weer terug uit de return unit. Zo kan hij bij zijn volgende bezoek weer direct inchecken.

Download info