voor_wie

Voor wie?

Veel bedrijven hebben problemen met sleutelbeheer. Wie heeft er nu allemaal een sleutel, wie kan waar en wanneer naar binnen; Wat als iemand een sleutel verliest; Hoe om te gaan met het afsluiten van kantoren, winkel, vergaderruimtes, magazijn. etc.
Of u uw toegangsbeheer wilt managen voor uw klanten, personeel of leveranciers, met de oplossing van Koole Controls bent u direct van uw sleutelproblematiek af. 

informatie

Hoe werkt het?

Diverse deuren worden eenvoudig voorzien van slimme sloten. De gebruikers krijgen allemaal één elektronische sleutel. Met de bijbehorende gebruiksvriendelijke software worden de juiste toegangsrechten aan de juiste personen gekoppeld. Uiteraard kunnen er dan ook tijden aan deuren of gebruikers worden gehangen om toegang te beperken. Denk hierbij aan deuren van bijvoorbeeld: winkels, kantoren, vergaderruimtes, werkplek, logistieke centra en welke ruimtes voor uw bedrijf van toepassing zijn.

producten

Onze slimme sloten

Herkent u deze problematiek en denkt u dat de oplossing van slimme sloten ook iets voor uw bedrijf kan betekenen? Kijk dan verder naar onze breed toepasbare slimme sloten.
U kunt natuurlijk ook vrijblijvend een afspraak maken. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

De Voordelen

    • Gebruiksvriendelijk sleutelbeheer;
    • Individuele autorisatie;
    • Slechts één digitale sleutel per persoon voor alle deuren;
    • Flexibele instellingen afhankelijk van gebruik mogelijk:

• Deuren blijven open tijdens werktijden;
• Deuren sluiten weer automatisch na werktijden;
• Deuren automatisch afsluitbaar;

  • Speciale ‘sleutel’ voor personeel voor gebruik van één ruimte mogelijk;
  • Eenvoudige installatie.

Startpakket

startpakket

Lees verder

Referenties

Verschillende verenigingen en bedrijven maken gebruik van onze slimme sloten. Bekijk hier een lijst met referenties.

Lees verder

Beheersoftware

De LockManager is de beheersoftware waarmee u eenvoudig toegangsrechten beheerd. U kunt eenvoudig rechten wijzigen, toegangstijden beheren of het gedrag van de sloten aanpassen.

Lees verder

Contact

Denkt u dat de oplossing van Slimmesloten.nl ook iets voor uw bedrijf kan betekenen of heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Contact gegevens