voor_wie

Voor wie?

Veel bedrijven in de horeca en toeristische sector hebben problemen met sleutelbeheer. Het automatiseren van het toegangsproces voor gasten, personeel en leveranciers, kan ervoor zorgen dat uw organisatie zich totaal kunt concentreren op uw klanttevredenheid en omzet. Middels de Slimme Sloten van Koole Controls kunnen grotere groepen mensen maar ook individuen snel toegang krijgen tot de ruimtes waar zij toegang tot dienen te hebben. Zo houdt u uw organisatie ook extra veilig.

informatie

Hoe werkt het?

Diverse deuren worden eenvoudig voorzien van slimme sloten. De gebruikers krijgen allemaal één elektronische sleutel. Dit kan ook een pasje zijn. Met de bijbehorende gebruiksvriendelijke software worden de juiste toegangsrechten aan de juiste personen gekoppeld. Uiteraard kunnen er dan ook tijden aan deuren of gebruikers worden gehangen om toegang te beperken. Denk hierbij aan deuren van bijvoorbeeld: vakantiehuizen, gastverblijven, (hotel-)kamers, sauna’s & zwembaden en meer.

producten

Onze slimme sloten

Herkent u deze problematiek en denkt u dat de oplossing van Slimmesloten.nl ook iets voor uw bedrijf kan betekenen? Kijk dan verder naar onze breed toepasbare slimme sloten.
U kunt natuurlijk ook vrijblijvend een afspraak maken. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

De Voordelen

    • Gebruiksvriendelijk sleutelbeheer;
    • Individuele autorisatie;
    • Slechts één digitale sleutel per persoon voor alle deuren;
    • Flexibele instellingen afhankelijk van gebruik mogelijk:

• Deuren blijven open tijdens openingstijden van diverse (openbare) faciliteiten;
• Deuren sluiten weer automatisch na sluitingstijd van diverse (openbare) faciliteiten;
• Deuren automatisch afsluitbaar;

  • Speciale ‘sleutel’ voor gasten voor gebruik van één woning/kamer/ruimte mogelijk;
  • Eenvoudige installatie.

Startpakket

startpakket

Lees verder

Referenties

Verschillende instellingen, verenigingen en bedrijven maken gebruik van onze slimme sloten. Bekijk hier een lijst met referenties.

Lees verder

Beheersoftware

De LockManager is de beheersoftware waarmee u eenvoudig toegangsrechten beheerd. U kunt eenvoudig rechten wijzigen, toegangstijden beheren of het gedrag van de sloten aanpassen.

Lees verder

Contact

Denkt u dat de oplossing van Slimmesloten.nl ook iets voor uw bedrijf kan betekenen of heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Contact gegevens