voor_wie

Voor wie?

Veel verenigingen hebben problemen met sleutelbeheer. Wie heeft er nu allemaal een sleutel, wie kan waar en wanneer naar binnen; Wat als iemand een sleutel verliest; Hoe om te gaan met het afsluiten van kleedkamers etc.
Of het nu gaat om Voetbal, Tennis, Hockey, Scouting of een andere sportvereniging, overal hebben we te maken met een relatief beperkt aantal deuren waar veel verschillende mensen, op verschillende momenten, naar binnen moeten kunnen.

informatie

Hoe werkt het?

Diverse deuren worden eenvoudig voorzien van slimmesloten. De gebruikers krijgen allemaal één elektronische sleutel. Met de bijbehorende gebruiksvriendelijke software worden de juiste toegangsrechten aan de juiste personen gekoppeld. Uiteraard kunnen er dan ook tijden aan deuren of gebruikers worden gehangen om toegang te beperken. Denk hierbij aan deuren van bijvoorbeeld: Kantine, kleedkamers, materiaalhok, bestuurskamer etc.

producten

Onze slimme sloten

Herkent u deze problematiek en denkt u dat de oplossing van Slimmesloten.nl ook iets voor uw vereniging kan betekenen? Kijk dan verder naar onze breed toepasbare slimme sloten.
U kunt natuurlijk ook vrijblijvend een afspraak maken. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw vereniging te bespreken.

De Voordelen

  • Gebruiksvriendelijk sleutelbeheer;
  • Individuele autorisatie;
  • Slechts één digitale sleutel per persoon voor alle deuren;
  • Flexibele instellingen afhankelijk van gebruik mogelijk:
  • Deuren blijven open tijdens trainingstijden;
  • Deuren sluiten weer automatisch na trainingstijden;
  • Deuren automatisch afsluitbaar;
  • Speciale ‘sleutel’ voor bezoekende clubs voor gebruik van één kleedkamer mogelijk;
  • Eenvoudige installatie.

Startpakket

startpakket

Lees verder

Referenties

Verschillende verenigingen en bedrijven maken gebruik van onze slimme sloten. Bekijk hier een lijst met referenties.

Lees verder

Beheersoftware

De LockManager is de beheersoftware waarmee u eenvoudig toegangsrechten beheert. U kunt eenvoudig rechten wijzigen, toegangstijden beheren of het gedrag van de sloten aanpassen.

Lees verder

Contact

Denkt u dat de oplossing van Slimmesloten.nl ook iets voor uw vereniging kan betekenen of heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Contact gegevens